Játra a jaro
Jaro je nejpříhodnější období kdy bychom si měli vzpomenout na svá játra. Nyní je výhodné udělat něco zdravého pro ně, pak nám zase rok vydrží. Kůra: Šťáva z červené řepy obsahuje mnoho betainu a zbaví játra tukových nánosů, který se v nich přes zimu ukládal. Pijte alespoň měsíc občas, s rozumem tak dc na den. Udělejte si ji čerstvou ze syrové doma sami bez příměsí! nebo Pijte třezalkový čaj před hlavním jídlem pár minut. Třezalku koupíte v lékárně nebo zdravé výživě a čaj si uděláte vždy čerstvý - asi 2 x na den po maličkém šálku (oběd, večeře). Po jídle nemá význam, který sledujeme! ............ Počkejte si okolo 21.3. na ten den, kdy Luna vstupuje do Raka a začněte s kteroukoliv tekutou kůrou. Začnete tak správně, jak jen se dá nejlépe.